Anlegg


Tjønnen

Tjønnen
Fra den gangen vi hadde grusbane og klubbhus 2002


FRØYAHALLEN

Frøyahallen

Frøyahallen, også kjent som gamlehallen, er for tiden brukt av Frøya Fotball. Denne hallen gir fotballgruppen muligheten til innendørstrening når forholdene ikke er optimale ute. På dagtid leier skoler i nærområdet hallen til sine gymtimer.

Frøyahallen ble ferdigstilt i 2004. Midler for bygging av dette anlegget fikk vi av vår fantastiske støttespiller Trond Mohn. Frøya er evig takknemlig for alle bidrag vi har fått av "Bergens Beste Bergenser". Trond Mohn har gitt oss et solid grunnlag som vil hjelpe oss med å gi barn og ungdom i området fantastiske omgivelser for idrett.


FRØYA ARENA

Frøya Arena sto ferdig høsten 2016. Siden den gang har Arenaen gjestet tusenvis av barn og ungdom, samtidig som det har blitt arrangert både store og små begivenheter.

Hallen er utstyrt med parkettgulv, 10 kurver, tre storskjermer, fire tavler, fem garderober (med tilhørende toaletter), syv toaletter, to dansesaler, kiosk, og selskapslokale med utsikt over fotballbanen. I tillegg til dette har to fulle FIBA-baner og en minibane som kan være i bruk samtidig. Dette gir oss enorme treningsflater og muligheter for større arrangementer.

Så langt har vi arrangert flere Sluttspill for Region Vest, Norgesmesterskap for jenter og gutter U19, finalen i BLNO, og to landslagskamper. Mer skal det bli!

Dette fantastiske anlegget var en gave fra vår enorme støttespiller Trond Mohn. Trond Mohn har investert over én milliard kroner til idretten i dette landet. Disse pengene har gitt utallige barn trygge omgivelser for både lek og idrett. Det er nettopp dette vi ønsker at Idrettslaget Frøya skal være.